Verzeker uw Audi, BMW, Mercedes-Benz of Volvo bij CHEAPP

Bent u de trotse eigenaar van een Audi, BMW, Mercedes Benz of Volvo? Dan wilt u optimaal van uw auto kunnen genieten en met een gerust hart de weg op kunnen gaan. De manier waarop u uw auto heeft verzekerd draagt hieraan bij. Maar welke autoverzekering sluit het beste aan bij uw Audi, BMW, Mercedes Benz of Volvo? De autoverzekeringen bij CHEAPP bieden uitkomst.

Verschillende soorten autoverzekeringen

Zodra uw Audi, BMW, Mercedes Benz of Volvo op kenteken staat, is het zaak om de auto te verzekeren. U heeft hierbij de keuze uit drie soorten autoverzekeringen, te weten: WA, WA+ en Allrisk. Iedere verzekering heeft andere voorwaarden:

  • WA: WA is een afkorting voor wettelijke aansprakelijkheid. Dit is de minimale verzekering die een autobezitter moet afsluiten en verzekert de persoon tegen schade aan een ander voertuig.
  • WA+: Een WA+ autoverzekering dekt net als de WA-verzekering schade aan een ander voertuig. Daarnaast verzekert het ook schade van buitenaf. Hierbij kan worden gedacht aan steenslag of stormschade.
  • Allrisk: Allrisk is de ultieme manier om uw auto te verzekeren. Wanneer u zelf schade veroorzaakt, vergoedt deze verzekering niet alleen de schade van de ander, maar ook uw schade.

Allrisk, de verzekeringsvorm voor luxe auto’s

De praktijk laat zien dat een luxe auto in de meeste gevallen allrisk wordt verzekerd. U moet er toch niet aan denken dat uw auto schade oploopt. Laat staan dat u dan ook nog eens moet opdraaien voor de kosten van het herstellen van uw auto. Verzeker uw Audi, BMW, Mercedes Benz of Volvo allrisk en de verzekeraar draait op voor de totale kosten. Net als met de WA+ autoverzekering is ook schade van buitenaf meeverzekert. Komt u terecht in een zware hagelbui, dan dekt een Allrisk verzekering ook deze schade. Bent u betrokken bij een ongeluk dat u zelf niet heeft veroorzaakt, dan wordt de schade vergoed door de verzekeraar van de betrokkene.

Bespaar in de portemonnee

De aanschaf van een Audi, BMW, Mercedes Benz of Volvo brengt in de meeste gevallen een hoog prijskaartje met zich mee. De aanschafwaarde van deze schitterende auto’s weegt mee in de hoogte van de premies die u periodiek moet betalen. U wilt er uiteraard zeker van zijn dat u niet te veel betaalt aan premie. In de meest gunstige situatie heeft u een autoverzekering die het beste past bij uw situatie en de meeste voordelen oplevert. Een van de bepalende factoren hierin is dus de aanschafwaarde van de auto. Andere factoren zijn onder meer: uw leeftijd, woonplaats, aantal kilometers per jaar en de schadevrije jaren.

CHEAPP helpt u graag bij het vinden van de ideale autoverzekering

In de zoektocht naar de ideale autoverzekering voor uw Audi, BMW, Mercedes Benz of Volvo biedt CHEAPP uitkomst. Wij bieden de mogelijkheid om verschillende autoverzekeraars in Nederland met elkaar te vergelijken. Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingsmodule. Hierin kunt u eenvoudig verschillende polisvoorwaarden en dekkingen met elkaar vergelijken.

Wenst u liever dat CHEAPP de zoektocht naar een passende autoverzekeringen voor uw Audi, BMW, Mercedes Benz of Volvo uit handen neemt? Dan is dit uiteraard mogelijk. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met een van onze verzekeringsexperts via: 0168-327281 of stuur een e-mail naar info@cheapp.nl.